MENU

Webdesign

In samenwerking met WordPress-specialist Jacques Uljé van Webrandt verzorgt Inkahootz flexibele websites die aan de meest up-to-date eisen voldoen, zoals SEO en beveiliging. Tegenwoordig gaan opdrachtgevers ervan uit dat een website ook mobiel te bekijken is. Wij ontwikkelen op basis van op maat gebouwde thema's, waarbij we gebruikmaken van verschillende frameworks, zoals Twitter Bootstrap en Foundation, zodat een optimale responsive site kan worden gerealiseerd.

 

 

 

Card sort sessie

Om zo goed mogelijk in kaart te brengen hoe de structuur van een website in elkaar moet zitten, houden we in het beginstadium van de onwikkeling een card sort sessie. Er wordt gebrainstormd over alles wat mogelijk op de website genoemd moet worden. In de praktijk blijkt dit een uitstekende methode om alle neuzen dezelfde kant op te hebben staan.

 

 

Van klikmodel naar ontwerp

Na de card sort sessie wordt een klikmodel gemaakt, een functioneel ontwerp. Na accoord van de opdrachtgever kan begonnen worden met het visuele ontwerp.

 

 

Werktekening

Om de webbouwer zo goed mogelijk aan te sturen wordt gebruikgemaakt van PSD bestanden met efficient geordende lagenstructuur met duidelijke zetinstructies.