MENU

Huisstijl Leffelaar Veerman College

Academie voor fysiotherapie. Opdracht: verjongingskuur huisstijl Uitgangspunt: de handen van oprichtster Christa van Veen-Veerman
Read More ›

Pas op definitief

Dit is het uiteindelijke ontwerp. Laat zich goed gebruiken voor een restyling van de inrichting. Nu nog op zoek naar zeshoekige tegels.
Read More ›

Robodock

De opdracht Nieuw logo voor het Robodock Festival en implementatie Van groot formaat affiche t/m t-shirts voor de crew Oplossing Op moving parts gebaseerde robuuste typografie in een tandwiel gegoten
Read More ›

Limonade Café

De opdracht Frisse nieuwe uitstraling voor Limonade Café Pas Op! in Schiedam, waarbij de huisstijl ook als leidraad zal fungeren voor een complete make-over van de inrichting.   Oplossing Ik ben uitgegaan van het THC molecuul. Laat zich grafisch prachtig gebruiken en vormt uiteindelijk ‘The Core Business’ van het bedrijf.
Read More ›

Psy-Motion huisstijl

De opdracht Voor de sport- en kinderpsychologiepraktijk Psy-Motion moest een logo ontwikkeld worden met bijbehorende correspondentiereeks en website. De uitstraling moest voldoen aan de volgende criteria: energie, dynamiek, toegankelijk, vertrouwelijk, speels, uitnodigend en prikkelend en tegelijkertijd professioneel en deskundig. Het kleurenpalet bij voorkeur oranje en groen.   Onze oplossing We hebben een gestyleerde Newtons Cradle als metafoor gebruikt om de dynamiek in het werkveld van de psycholoog te verbeelden.
Read More ›

Consult-it

Consult-it verzorgt advies en service op ICT-gebied. Ons is gevraagd een logo en huisstijl te ontwikkelen.
Read More ›

Logopediepraktijk voor kinderen

Het kind staat centraal bij de Logopediepraktijk voor kinderen. Het was dus voor de hand liggend om een kinderkopje als uitgangspunt te nemen voor het logo.
Read More ›

BBBJ

De vogels symboliseren vrijheid, waar het uiteindelijk om gaat bij strafpleiters. Later heeft dit advocatencollectief haar naam gewijzigd in AVES, wat 'vogels' betekent in het Latijn.
Read More ›

Kuijper & Lonterman

Huisstijl voor een strafrechtadvocatenkantoor. De reddingsboei en een vuurtoren als baken zijn als uitgangespunt genomen. Deze twee beelden hebben we samengevoegd en in verre mate gestyleerd.
Read More ›