MENU

Logo BirdsEye

Het betreft een boekhoudkundig software programma dat kostenbesparend werkt. Oog van de uil als uitgangspunt. Staat bekend om zijn uitstekend zicht. Vooral ’s nachts. Verder kun je in het beeld ook een roos zien. Doelgerichtheid.
Read More ›

Huisstijl Flex 427

Flex 427 is gevestigd in een voormalige garage in de Kerkstraat hartje Amsterdam.
Read More ›

Iwan Brave Textdoctor

Huisstijl voor Iwan Brave, schrijver/journalist Briefing: “We go back” op basis hiervan heeft Iwan er alle vertrouwen in dat ik iets ontwerp dat bij hem past;-) Het is uiteindelijk een kroontjes pen ontsproten uit een barok ornament als metafoor voor zijn bloemrijke pen. De pen en het patroon op de achterkant staan iets uit het lood om het maatwerk dat Iwan levert te benadrukken.  
Read More ›

Huisstijl Leffelaar Veerman College

Academie voor fysiotherapie. Opdracht: verjongingskuur huisstijl Uitgangspunt: de handen van oprichtster Christa van Veen-Veerman
Read More ›

Pas op definitief

Dit is het uiteindelijke ontwerp. Laat zich goed gebruiken voor een restyling van de inrichting. Nu nog op zoek naar zeshoekige tegels.
Read More ›

Robodock

De opdracht Nieuw logo voor het Robodock Festival en implementatie Van groot formaat affiche t/m t-shirts voor de crew Oplossing Op moving parts gebaseerde robuuste typografie in een tandwiel gegoten
Read More ›

Limonade Café

De opdracht Frisse nieuwe uitstraling voor Limonade Café Pas Op! in Schiedam, waarbij de huisstijl ook als leidraad zal fungeren voor een complete make-over van de inrichting.   Oplossing Ik ben uitgegaan van het THC molecuul. Laat zich grafisch prachtig gebruiken en vormt uiteindelijk ‘The Core Business’ van het bedrijf.
Read More ›

Psy-Motion huisstijl

De opdracht Voor de sport- en kinderpsychologiepraktijk Psy-Motion moest een logo ontwikkeld worden met bijbehorende correspondentiereeks en website. De uitstraling moest voldoen aan de volgende criteria: energie, dynamiek, toegankelijk, vertrouwelijk, speels, uitnodigend en prikkelend en tegelijkertijd professioneel en deskundig. Het kleurenpalet bij voorkeur oranje en groen.   Onze oplossing We hebben een gestyleerde Newtons Cradle als metafoor gebruikt om de dynamiek in het werkveld van de psycholoog te verbeelden.
Read More ›

Consult-it

Consult-it verzorgt advies en service op ICT-gebied. Ons is gevraagd een logo en huisstijl te ontwikkelen.
Read More ›